energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top

Wat doe ik als mijn huidige baan me geen voldoening meer geeft?

Wat doe ik als mijn huidige baan me geen voldoening meer geeft?

Deze vraag krijg ik de laatste tijd steeds vaker. ‘Ik heb een baan die voorziet in mijn financiële behoeften, maar eigenlijk past het werk niet goed meer bij mij. Het geeft me steeds minder voldoening. Maar ik weet ook niet wat ik anders kan doen. Welke andere baan goed bij mij zou passen. Het liefst zou ik mijn hart volgen….maar financieel red ik het dan niet.’

Wanneer je niet meer doet wat je echt leuk vindt, kan er stress of onvrede ontstaan van binnen. Omdat je intuïtie eigenlijk een andere kant op wil gaan. Dat kan je veel onrust geven. Want het steeds wegstoppen van je verlangens voelt ook niet helemaal goed. En dat kan steeds meer gaan drukken, waardoor overspannenheid of een burn-out op de loer liggen.

Diep van binnen voel je vaak wel dat je veel meer kunt. Maar hoe realiseer je dat tot een nieuwe baan op dezelfde financiële fundering? Onmogelijk? Zeker niet!

Inmiddels ken je me, dus ik neem je eerst weer even mee in de theorie van de aantrekkingskracht. Middels je energieveld trek je aan wat je uitstraalt. Deze wet is net zo exact als de wet van de zwaartekracht. Deze wet werkt altijd. Het is dus belangrijk om hieraan te gaan werken. Aan je innerlijke verlangens. Aan het volgen van je intuïtie. Als gevolg hiervan ontstaat er een nieuw levenspad, van waaruit je een nieuwe baan kunt aantrekken die precies aan jouw wensen voldoet. Die precies jouw talenten naar boven haalt.

Alleen zijn we deze manier van naar de wereld kijken helemaal niet meer gewend. We zijn gewend dat we gaan solliciteren en dat we binnen een maand of twee iets nieuws hebben gevonden. En soms lukt dat ook en dat is supertof!

Maar wanneer je echt een ommezwaai wilt maken, is dat niet altijd even makkelijk. En ik adviseer dan ook om daar ruim de tijd voor te nemen. Onderzoek wat je echt zou willen, en maak een plan om daar naartoe te werken. Neem een coach in de arm om je te helpen, om samen te ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je je intuïtie kunt volgen. Hoe je je droombaan kunt realiseren.

Nog regelmatig nemen we helaas met veel minder dan onze droombaan genoegen. Vinden we het al snel goed zo. Willen we tevreden zijn met wat we hebben. “Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” is een uitspraak die ik veel tegenkom. Maar wat gebeurt er op energetisch niveau als dit je waarden zijn? Dan trek je dus nevernooitniet je droombaan aan!

Mijn hart en intuïtie zeggen mij, dat iedereen zijn of haar droombaan verdient. Je mag jezelf echt het allerbeste wensen. Je bent gemaakt met hele mooie talenten. Met bijzondere kenmerken. Je bezit jouw kwaliteiten niet voor niets. Het is echt zonde als je die niet laat zien aan de wereld. Doe jezelf niet te kort. Leef, volg je hart en geniet!

Je mág het maximale uit je leven halen. Zoals Michael Pilarczyk zegt, ‘leef je mooiste leven’, waarom zou je dat niet doen? En dat is voor iedereen haalbaar. Inclusief de mooie financiële beloning die daar tegenover staat. De beperking zit altijd in jezelf. Kijk maar naar grootheden van over de hele wereld. Zij dachten groot, voelden zich groot en werden ook groot.

En dat kun jij ook bereiken. Wat houd je nog tegen?

Begin vandaag 😊

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen