energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top

Vergroot jouw aantrekkingskracht

Vergroot jouw aantrekkingskracht

Aantrekkelijk zijn voor anderen. Zowel zakelijk als privé. Dat is wat jij natuurlijk graag wilt. Maar hoe werkt dit precies?

Dit wil ons Oerbrein

Als we kijken naar de natuur en wat wij vanuit ons Oerbrein aantrekkelijk vinden, dan zijn dat de volgende zaken:

  1. Datgene wat schaars is
  2. Datgene wat onafhankelijk is.
  3. Datgene wat van ons weg beweegt.

 

1. Datgene wat schaars is

 Hoe maak je jezelf schaars? Door niet te doen wat anderen van jou verwachten, maar door jouw eigen plan te trekken. Waar wil je naartoe zakelijk? Waar wil je naartoe privé?

Breng jouw wensen en jouw gedrag in 1 lijn met elkaar. Dit is behoorlijk lastig voor veel mensen, maar ga er eens voor zitten en schrijf het echt op. Dit kan je enorm helpen om inzicht te krijgen. Neem als voorbeeld iets dat niet is gelukt, of een klacht van een klant en stel jezelf de volgende vragen:

  • Heb ik mijn best gedaan? of heb ik het een beetje laten zitten?
  • Heb ik zuivere bedoelingen? Of wil ik eigenlijk iets anders?
  • Probeer ik uit liefde iets te bouwen? Of voel ik angst om iets kwijt te raken?

Door jezelf de hele dag door deze vragen te stellen, houd je je gedrag in 1 lijn met waar je naartoe wilt bewegen. Want er is niets zo vervelend als onduidelijkheid, doordat jouw gedrag uit lijn is met wie jij werkelijk wilt zijn. Hierdoor keldert je zelfvertrouwen. Want je zegt dat je morgen gaat sporten, maar je doet het niet. Je zegt dat je transparantie belangrijk vindt, en ondertussen verhoog je je prijzen zonder je klant te informeren. Dit alles leidt tot onduidelijkheid en afwezigheid van vertrouwen in jezelf. En dat is niet nodig. Op deze manier kun krijg je direct inzicht en kun je jezelf bijsturen. Ohja, ik heb de kantjes er een beetje van afgelopen, ik ga beter mijn best doen. Ohja, ik heb angst om iets kwijt te raken, ik zal meer vanuit liefde gaan acteren.

 

2. Datgene wat onafhankelijk is:

 De meeste mensen zijn extern georiënteerd en reageren de hele dag op alles wat er op ze af komt. Maar dat is niet aantrekkelijk voor ons Oerbrein. Wij vinden het juist aantrekkelijker wanneer iemand zichzelf niet afhankelijk opstelt. Zowel zakelijk als privé, houden we niet van mensen die continue aan ons hangen. Of die offerte moet ik binnenhalen, want ik heb het zo nodig. Dat is niet de juiste instelling. Het is extern georiënteerd. Dit klinkt hard, maar daarmee word je als het ware afstotelijk, en wordt het waarschijnlijk geen deal.

Door continue jouw gedrag, zowel zakelijk als privé, in één lijn te brengen (intern proces), word je steeds aantrekkelijker voor de buitenwereld (extern proces). Zowel zakelijk als privé word je aantrekkelijker, want intern georiënteerde mensen zijn schaars. Ze zijn bovendien onafhankelijk, want ze trekken hun eigen plan.

Door continue deze stappen te doorlopen, houd je je  aan je eigen plan en wordt je op alle fronten aantrekkelijker. Want je doet wie jij wilt zijn. In plaats van te reageren op de doelstellingen of de verwachtingen van iemand anders.

 

3. Datgene wat van ons weg beweegt

 Dit hangt samen met de keuzes die je maakt. Want we leven in een wereld vol overprikkelingen. Er is zó superveel informatie beschikbaar, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Waardoor het echt lastig is om een goede keuze voor jezelf te maken. En je vervolgens maar niet kiest, of je keuze uitstelt.

Maar daar ligt juist jouw kracht. Kies en je beweegt weg. Kies en je maakt jezelf schaars. Kies en je maakt jezelf onafhankelijk 🙂

 

Jij bepaalt jouw aantrekkingskracht 

Blijf niet hangen in slechte relaties, zowel zakelijk als privé, maar durf te kiezen voor die zaken, zowel in je bedrijf als in je relaties, die jou echt gelukkig maken. Kies jouw ideale klanten. Kies jouw ideale relaties. Je zult zien dat jouw aantrekkingskracht hierdoor steeds groter wordt.

Conclusie, wil je aantrekkelijker worden, focus je dan op jouw Oerbrein. Focus op jouw interne drive. Vraag jezelf eens af: hoe aantrekkelijk ben ik zelf?  Wanneer je  mooie zakelijke klanten of een fijne relatie wilt aantrekken, dan moet je eerst iets aan te bieden hebben. Je moet eerst iets uitstralen. En je kunt alleen maar iets uitstralen, met dat wat van binnenuit komt. Daar waar jij zelf voor gekozen hebt. Die dingen die jou echt gelukkig maken.

Print deze blog uit en hang m op je spiegel. Op die manier herinner je jezelf er steeds aan, hoe je aantrekkelijker wordt. Zowel zakelijk als privé.

Veel succes!

 

 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen