energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Coach Sessie

Energy Coach Sessie

Je energieveld vertelt je alles. In deze professionele coach sessie in huiskamersfeer, laat ik je zien hoe jouw energieveld werkt en hoe je alle problemen waar je tegenaan loopt, van binnenuit kunt oplossen. Dit is de meest pure en zuivere vorm van coaching die er is. Zonder trucjes.

“Where intention goes, energy flows”

Bij coaching wil je graag een blijvend resultaat. Dat kun je alleen bereiken wanneer je van binnen naar buiten werkt. Al het andere zijn aangeleerde methodes, in je hoofd, die maar tijdelijk hun werk doen. Daarna schiet je vaak weer terug in oude patronen. In deze Coach Sessie leer ik je, hoe je zelf kunt werken aan een blijvende verandering.
Bij manifesteren is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed geaard bent. Wanneer je geen goed contact met de aarde maakt, is het logisch dat het je niet lukt om mooie plannen of ideeën uit te werken. Is het logisch dat het je niet lukt om stappen te zetten richting een nieuwe baan of een nieuwe relatie.
Bij het coachen vanuit je eigen energieveld is het uitgangspunt dat alle informatie in jezelf aanwezig is. Dat je in principe zelf voldoende genezend vermogen bezit om jezelf te helen. Waar ik je mee help is om deze informatie zichtbaar te maken. Van binnen te ontdekken. Door te voelen en echt eens helemaal stil te staan bij jezelf.

Test jouw energie!

Jouw energieniveau bepaalt hoe jij voelt en hoe jij functioneert. Zowel privé als op je werk.

Doe de test
I have no special talents, I'm just passionatly curious

Hoe ga ik te werk?

Coachen is maatwerk. In het gratis adviesgesprek kijken we hoe we jouw vraag kunnen oplossen. We bepalen samen welke behandeling het beste bij jou past, afhankelijk van de doelstelling die je wilt behalen. Vervolgens start het traject. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is verschillend en afhankelijk van de vraagstelling. De Energy Reading is een op zichzelf staande sessie en deze kun je eenmalig boeken. De Healing Sessie of de Coach Sessie zijn zowel los als in een traject te boeken. Gemiddeld heeft iemand tussen de vijf en de tien sessies nodig om tot een blijvend resultaat te komen. De behandelingen duren één tot anderhalf uur en zijn in mijn kantoor. Om de energie goed te laten doorstromen is het ook mogelijk om een sessie op locatie te plannen. Zoals bijvoorbeeld op het strand. Dit is fijn voor de afwisseling en omdat een andere locatie een andere vibe geeft. Waardoor jouw energie nog beter gaat stromen. De locatie mag jij bepalen. Na de laatste behandeling evalueren we of jouw doelstelling volledig behaald is. Vervolgens ronden we jouw traject op een mooie energieke wijze af.

1. Adviesgesprek (gratis)
2. Coachtraject
3. Sessie op een locatie naar keuze
4. Afronding en eindevaluatie

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen