energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top

Sprong in het diepe!

Sprong in het diepe!

Ongeveer anderhalf jaar geleden liep ik vast in mijn baan. Na 18 jaar bij dezelfde werkgever, kriebelde het enorm. Het kriebelde enorm om het eens over een hele andere boeg te gaan gooien. Ik wilde meer gezien en gewaardeerd worden. En ontspannen werken zonder deadlines. Van toegevoegde waarde zijn voor mensen.

Maar wát dan? Wat past bij mij én bij mijn levensstijl? Want ik had een gezin en wilde graag flexibelere werktijden. Mensen blij maken, nieuwe inzichten geven, persoonlijke gesprekken én meer los en uit het keurslijf.

Tijdens mijn vakantie in Portugal heb ik het besluit genomen. Ik spring in het diepe! Ik kies voor mezelf en voor het kriebelende gevoel. Ik doe het gewoon! Ik zie wel hoe het uitpakt. Ik vertrouw op mezelf en op het feit, dat alles altijd weer goed komt.

En het kwam goed. Want toeval bestaat niet. Al in mijn vakantie kwam ik een boek tegen over coaching. En toen ik het aan het lezen was voelde ik het al. Dit wordt mijn vervolg, hier ga ik iets mee doen. Mijn hart begon sneller te kloppen en ik kreeg kippenvel tot in mijn tenen.

Vervolgens kwam er een coachopleiding voorbij. Ik volgde nu mijn hart, dus dit zou goed komen. Maar helaas was ik net te laat met inschrijven. De secretaresse verzekerde mij dat er een tweede opleiding werd gestart. Maar die werd afgeblazen. Even was ik uit het veld geslagen. Ik volgde mijn hart en intuïtie toch? Hoezo kon dit dan gebeuren?

Ik liet het over me heenkomen. In de maanden die volgden, rondde ik mijn werk bij Randstad af en nam afscheid. Ondertussen had ik nog niets anders. Geen nieuwe baan én geen nieuwe opleiding. Maar telkens als ik daaraan dacht, was er weer het vertrouwen in mezelf, dat alles wel goed zou komen.

In de maanden daarna voelde het heel dubbel. Ik wist dat ik verder wilde met coaching, maar hoe en wat, dat zag ik nog niet. Via via kwam ik iemand tegen, die je energieveld kon lezen. Van waaruit je je groeiprocessen kunt zien. Een soort nulmeting van jezelf.  Dat leek me wel wat, zeker omdat mijn leven even geen doel en bestemming had. Althans, zo voelde het.

Het raakte me tot in mijn tenen, zo exact en zo tof om te horen waar je staat. En wat bleek, deze dame startte de week erna met een opleiding! Hoe gaaf! En het mooiste was, er was nog plek. Mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap. Alles kwam toch nog goed. Mijn geduld had me gewoon op de proef gesteld.

Inmiddels volg ik het tweede jaar van deze opleiding. En ben ik ook begonnen met mijn eigen coachpraktijk. Weer even die onrust en tegelijk dat gevoel, dit is jouw pad, vertrouw op jezelf. Alles komt goed.

Inmiddels werk ik nu 4 maanden als lifestylecoach. En voel ik me, zoals ik me nog nooit heb gevoeld. Het is fantastisch om een baan te hebben die je echt helemaal leuk vindt! Zonder stress, zonder deadlines. En dat gun ik iedereen. Leef je mooiste leven. Kies voor jezelf. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Spring in het diepe. Vertrouw op jezelf.

 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen