energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Reviews

Hoe hebben anderen mijn coaching ervaren? Lees hier hoe het ze verder heeft geholpen. Wanneer jouw energie weer volop stroomt, dan ben je succesvoller op alle fronten. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Boek een gratis Adviesgesprek.

Omgekeerde rollen… En hoe leuk om te zien hoe professioneel Gineke het aanpakt. Rust, kalmte, respect, oprechte interesse, echt heel fijn om mee te maken. Ik kan iedereen een energie-reading aanraden bij Gineke, zodat ze zich meer bewust zijn van waar ze staan en wat eventueel nog te ontdekken. Bedankt lieve Gien! ML

Via-ML Coaching

When I was working for Randstad I met Gineke. Gineke has great energy and she is very professional. She always showed great passion for what she is doing. Now we are still in touch and I lately did an Energy Session with Gineke. She has an amazing office, inspiring and a place to be yourself. Gineke is truly interested in you, and with her positive mind, she creates an open atmosphere. I was very open for all suggestions, but surprised by the outcome. She explains her visuals and it gave me some insights. It is a great session for reflection and getting inspired, based on your own energy.

Christa Harenberg – Manager & Senior Corporate Recruiter

Ik ben met Gineke een coaching traject aangegaan waarbij we vanaf de kern bezig zijn geweest met wat je echt wilt doen en bereiken m.b.t. werk en in het leven. De sessies (waaronder een sessie op het strand) waren erg inspirerend en haar manier van coaching is echt vanuit haar hart, waardoor je je volledig kunt openstellen. Ik beveel Gineke van harte aan voor iedereen die een interesse heeft in een zeer goede, oprechte en vriendelijke lifestyle coach.

Dennis Koonen – Owner of Unite IT Professionals

Loop je vast in het maken van de juiste keuze? Een luisterend oor en goed advies helpt je opweg naar een nog betere versie van jezelf. Gineke kan je hierbij heel goed helpen. Haar positieve instelling, balans, energie en ervaring geven je net het zetje in de juiste richting.

Diana Koomen – Boon

Heb je te weinig energie of wil je hulp bij het maken van een andere keuze? In dat geval kan ik Gineke van harte aanbevelen. Ik ken haar als iemand met levenservaring en respect.

Anja Boogaard

Ik heb jaren samengewerkt met Gineke. In de tussentijd heeft ze honderden gesprekken gevoerd met mensen. Hierin geeft ze zowel praktisch advies op bijvoorbeeld carrièregebied, maar ook op gevoel en balans. Je gaat in ieder geval met nieuwe energie en een super positief gevoel de deur uit!

Angelique Hogeling

Ik ken Gineke al 20 jaar. Ze heeft door haar optimisme, energie en professionaliteit al heel veel mensen verder geholpen. Ik bewonder dit enorm, zeker omdat ze zelf heel wat tegenslagen in haar persoonlijk leven heeft gekend. Neem dus gerust de stap om je door haar te laten coachen. Je verhaal is bij haar veilig, ze luistert goed, en laat je energie weer stromen. Ze is een schat!

Susan Baks

Gineke legt veel passie in haar werk als coach. Persoonlijk heb ik hele inspirerende gesprekken met haar gehad. 👍

Gertrude van de Wetering

Ik ken Gineke al jaren. Ze is een spontane, vrolijke, stralende vrouw die jou de juiste energie kan geven doordat ze goed kan luisteren en door haar openheid. Haar mimiek straalt positiviteit en een aanstekelijke energie uit.

Anja Mathlener

Gineke heeft heerlijke positieve energie waarmee ze je open, eerlijk en toegankelijk je eigen spiegel voor houdt. Stelt je vragen om je zelf de antwoorden te laten vinden. Alles is mogelijk en die ruimte geeft je heldere inzichten en brengt je dichter bij jezelf en wat jij écht wil en nodig hebt. Ze richt zich met aandacht naar binnen om je naar buiten te laten stralen! ❤️

Linda Veen

Gineke is een goede coach die je goed op je gemak kan laten voelen door haar warme en positieve uitstraling. Ze luistert enorm goed en brengt je terug naar de kern. Ik kan een coaching bij Gineke van harte aanbevelen.

Annemieke Groot

Laat een review achter!

I have no special talents, I'm just passionatly curious

Hoe ga ik te werk?

Coachen is maatwerk. In het gratis adviesgesprek kijken we hoe we jouw vraag kunnen oplossen. We bepalen samen welke behandeling het beste bij jou past, afhankelijk van de doelstelling die je wilt behalen. Vervolgens start het traject. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is verschillend en afhankelijk van de vraagstelling. De Energy Reading is een op zichzelf staande sessie en deze kun je eenmalig boeken. De Healing Sessie of de Coach Sessie zijn zowel los als in een traject te boeken. Gemiddeld heeft iemand tussen de vijf en de tien sessies nodig om tot een blijvend resultaat te komen. De behandelingen duren één tot anderhalf uur en zijn in mijn kantoor. Om de energie goed te laten doorstromen is het ook mogelijk om een sessie op locatie te plannen. Zoals bijvoorbeeld op het strand. Dit is fijn voor de afwisseling en omdat een andere locatie een andere vibe geeft. Waardoor jouw energie nog beter gaat stromen. De locatie mag jij bepalen. Na de laatste behandeling evalueren we of jouw doelstelling volledig behaald is. Vervolgens ronden we jouw traject op een mooie energieke wijze af

1. Adviesgesprek (gratis)
2. Coachtraject
3. Sessie op een locatie naar keuze
4. Afronding en eindevaluatie

Maak nu een afspraak voor een gratis Adviesgesprek

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen