energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Reviews

Hoe hebben anderen mijn coaching ervaren?

Onlangs ben ik bij Gineke geweest voor een Energy Reading. Vanaf het eerste moment dat ik bij haar kwam kreeg ik een gevoel van thuis komen. Heerlijk een bakkie koffie en even een praatje pot. Vervolgens begon Gineke mijn energie te lezen en vertelde ze wat ze allemaal voelde en zag. Alles wat zij vertelde klopte volledig. Ik werd aangenaam verrast door de dingen die zij vertelde over processen waar ik op dit moment ook daadwerkelijk in zit. Ik had zo onwijs veel punten van herkenning, ik vond het geweldig. Gineke, onwijs bedankt voor deze super mooie sessie! Tot de volgende keer!

Patrick Scholten - Inner Magic Coach

Gineke heeft mij tijdens mijn heftige rollercoaster zó fijn ondersteund in mijn proces! Wauw. Ik zat in een behoorlijke shift en voelde dat ik niet door kon gaan op de oude manier, vooral in mijn bedrijf. Tegelijkertijd wist ik ook dat ik deze shift niet alleen aan hoefde te gaan. Dus contacte ik Gineke om te vragen of zij me kon helpen. Zoals zij kon intunen op wat ik nodig had....ongelooflijk fijn was dat. Ik voelde me daardoor meteen veilig, thuis, gezien én gesteund. De reading die ze mij gaf blew me away: het was spot-on en resoneerde helemaal met wat ik zelf ervaarde. Er waren geen woorden nodig. Iedere sessie was voor mij een moment van 'nourishment', echt een cadeautje. Gineke dankjewel voor je fantastische coaching. You rock!

Michelle Coops - Ondernemer Personal Branding

Wat een bijzondere afspraak. Gineke raakte me met haar reading tot in mijn hart. Professioneel, oprecht en rustig. Het heeft me inzichten gegeven, bevestiging en nieuwsgierigheid. Als ondernemer kan ik verder met deze informatie en heb ik het volste vertrouwen in mijn pad. Een aanrader voor welke vraag je dan ook hebt.

Paulien Geers - Organisatieadviseur

Omgekeerde rollen… En hoe leuk om te zien hoe professioneel Gineke het aanpakt. Rust, kalmte, respect, oprechte interesse, echt heel fijn om mee te maken. Ik kan iedereen een coach sessie aanraden bij Gineke, zodat ze zich meer bewust zijn van waar ze staan en wat eventueel nog te ontdekken. Bedankt lieve Gien!

Marie-Louise van Berkel - Personal Coaching

When I was working for Randstad I met Gineke. Gineke has great energy and she is very professional. She always showed great passion for what she is doing. Now we are still in touch and I lately did an Energy Session with Gineke. She has an amazing office, inspiring and a place to be yourself. Gineke is truly interested in you, and with her positive mind, she creates an open atmosphere. I was very open for all suggestions, but surprised by the outcome. She explains her visuals and it gave me some insights. It is a great session for reflection and getting inspired, based on your own energy.

Christa Harenberg - Recruitment Business Partner

Ik ben met Gineke een coaching traject aangegaan waarbij we vanaf de kern bezig zijn geweest met wat je echt wilt doen en bereiken m.b.t. werk en in het leven. De sessies (waaronder een sessie op het strand) waren erg inspirerend en haar manier van coaching is echt vanuit haar hart, waardoor je je volledig kunt openstellen. Ik beveel Gineke van harte aan voor iedereen die een interesse heeft in een zeer goede, oprechte en vriendelijke coach.

Dennis Koonen - Owner Unite IT

Loop je vast in het maken van de juiste keuze? Een luisterend oor en goed advies helpt je opweg naar een nog betere versie van jezelf. Gineke kan je hierbij heel goed helpen. Haar positieve instelling, balans, energie en ervaring geven je net het zetje in de juiste richting.

Diana Koomen - Project Coördinator

Heb je te weinig energie of wil je hulp bij het maken van een andere keuze? In dat geval kan ik Gineke van harte aanbevelen. Ik ken haar als iemand met levenservaring en respect.

Anja Boogaard - Trainer Crisiscommunicatie

Ik heb jaren samengewerkt met Gineke. In de tussentijd heeft ze honderden gesprekken gevoerd met mensen. Hierin geeft ze zowel praktisch advies op bijvoorbeeld carrièregebied, maar ook op gevoel en balans. Je gaat in ieder geval met nieuwe energie en een super positief gevoel de deur uit!

Angelique Hogeling - Locatiemanager CPS Schiphol

Ik ken Gineke al 20 jaar. Ze heeft door haar optimisme, energie en professionaliteit al heel veel mensen verder geholpen. Ik bewonder dit enorm, zeker omdat ze zelf heel wat tegenslagen in haar persoonlijk leven heeft gekend. Neem dus gerust de stap om je door haar te laten coachen. Je verhaal is bij haar veilig, ze luistert goed, en laat je energie weer stromen. Ze is een schat!

Susan Baks - Beleidsadviseur HVC

Gineke legt veel passie in haar werk als coach. Persoonlijk heb ik hele inspirerende gesprekken met haar gehad.

Gertrude van de Wetering - Flight Attendant

Ik ken Gineke al jaren. Ze is een spontane, vrolijke, stralende vrouw die jou de juiste energie kan geven doordat ze goed kan luisteren en door haar openheid. Haar mimiek straalt positiviteit en een aanstekelijke energie uit.

Anja Mathlener - Begeleider Gemivia Groep

Gineke heeft heerlijke positieve energie waarmee ze je open, eerlijk en toegankelijk je eigen spiegel voor houdt. Stelt je vragen om je zelf de antwoorden te laten vinden. Alles is mogelijk en die ruimte geeft je heldere inzichten en brengt je dichter bij jezelf en wat jij écht wil en nodig hebt. Ze richt zich met aandacht naar binnen om je naar buiten te laten stralen!

Linda Veen - Eigenaar Yogastudio

Gineke is een goede coach die je goed op je gemak kan laten voelen door haar warme en positieve uitstraling. Ze luistert enorm goed en brengt je terug naar de kern. Ik kan een coaching bij Gineke van harte aanbevelen.

Annemieke Groot - Freelance Fotograaf

I have no special talents, I'm just passionatly curious

Wat mag je van mij verwachten?

Mijn ruime praktijkruimte is Corona-Proof. Bij binnenkomst was je je handen met de desinfectiegel en onze stoelen staan ruim 1,5 meter uit elkaar, volgens de RIVM richtlijnen. Veiligheid gaat boven alles. Daarom kun je ook een online-call aanvragen, mocht je het niet prettig vinden om persoonlijk langs te komen. Coachen is maatwerk. Tijdens de intake bespreken we samen jouw coachvraag. Soms is dat een eenmalige sessie, maar voor een blijvende verandering heb je vaak meerdere sessies nodig. Per sessie neem ik ruim de tijd voor je, namelijk anderhalf uur. Bovendien is het mogelijk om een coachsessie op het strand te plannen. Dat kan jou nét die een frisse vibe geven die je nodig hebt. Door middel van regelmatige evaluatiemomenten, houd ik altijd jouw doel voor ogen. Hierdoor bereik je gegarandeerd succes.

1. Intakegesprek
2. Coachtraject
3. Sessie op het strand (optioneel)
4. Eindevaluatie

Plan mijn intake

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen