energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Gineke

Bij mij begint de energie toe te nemen als ik jou zie groeien. Daar word ik heel blij van! Wanneer jij de kracht in jezelf kunt vinden om jouw leven zó te veranderen, zodat je weer goed in je vel komt te zitten. En daardoor weer met veel energie in het leven staat. Dat maakt dat ik coachen superleuk vind om te doen. Uiteindelijk levert het je namelijk zoveel positiviteit en blijdschap op. Zowel voor jezelf als ook voor je omgeving. Wanneer jouw energie weer volop stroomt van binnen, dan ben je succesvoller op alle fronten.

'When your energy grows, you are capable of amazing things'

Na 18 jaar in een commerciële omgeving te hebben gewerkt, heb ik een sprong in het diepe gemaakt en mijn baan opgezegd. Het werken met deadlines en targets was klaar. Ik wilde niet langer een nummer zijn, maar echt betekenis geven aan iemands leven. De gesprekken met mensen vond ik altijd enorm interessant. Wat drijft iemand en waarom. Dat boeit me nog steeds en daarom ben ik coach geworden. Sinds 1 januari heb ik een eigen kantoor en ben ik Energetisch Coach. Ik ben NOBCO gecertificeerd en volg daarnaast regelmatig opleidingen en trainingen.

“Als iets niet lukt heb je niet gefaald, maar geleerd”

Coaching is Maatwerk

Bij mij mag alles er zijn. Boosheid, verdriet, angst of juist rebels. Iedereen is verschillend en coachen is heel persoonlijk en echt maatwerk. Om toch goed tot de kern van je vraagstuk te komen, werk ik met je energieveld. Hiermee laat je (onbewust) precies de informatie zien die nodig is om processen te doorgronden voor heling en groei. Daar pas ik per sessie mijn behandeling op aan. Wel met de nodige scherpte natuurlijk, want dat kun je ook van mij verwachten. Scherpte en humor, want een coach- of verandertraject is alleen leuk als er ook gelachen mag worden. Anders wordt het te zwaar en gaat het je tegen staan. Dat is niet de bedoeling. Dan gaat je energieniveau dalen en daar kom je niet voor.

Daarnaast word je bij mij heel goed verzorgd. Er is standaard altijd goede koffie, fijne thee, water en chocolade aanwezig. Hard werken moet beloond worden. En dat harde werken lukt alleen als jij je thuis voelt en jezelf open durft te stellen. Daarom geef ik ook aandacht aan je innerlijke energie.

Test jouw energie!

Jouw energieniveau bepaalt hoe jij voelt en hoe jij functioneert. Zowel privé als op je werk.

Doe de test

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen