energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Gineke

Wie ben ik?

Jarenlang maakte ik de mooiste matches tussen mens en bedrijf. Bracht ik die unieke verbinding tot stand, tussen zakelijk en privé. Want je bedrijf, dat bén jij en andersom. Iedereen heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Met mijn positieve drive en focus op hoe het wél kan geniet ik dagelijks van mijn leven als ondernemer, samen met mijn man en onze twee puberzonen. Twee jaar geleden, zette ik de serieuze stap om mijn eigen talenten te gaan benutten. Vervolgens startte ik mijn eigen coachpraktijk. Hier breng ik al mijn klanten, op een vriendelijke en goedlachse wijze, terug naar wie ze werkelijk zijn. Met warmte en aandacht breng ik hun energie weer in balans. Graag zet ik ook samen met jou deze mooie stappen.

“Als iets niet lukt heb je niet gefaald, maar geleerd”

Coachen is Maatwerk

Iedereen is verschillend en coachen is heel persoonlijk. De keuze om een coachtraject te volgen is altijd een goed idee. Het levert jou die blijvende positieve verandering op waar je naar op zoek bent. Waardoor jouw bedrijfsresultaten verbeteren, maar ook je relaties en je gezondheid. Door middel van regelmatige evaluatiemomenten, houd ik altijd jouw doel voor ogen. Hierdoor bereik je gegarandeerd succes.
Scherpte en humor zijn tevens twee belangrijke pijlers in mijn coachtrajecten. Die kun je ook van mij verwachten. Zodat je energieniveau stijgt en je gemotiveerd blijft om jouw gewenste verandering echt door te voeren in je dagelijks leven.

Plan mijn Intake

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen