energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Energy Reading

Energy Reading

Readen is een manier van bewust waarnemen van de informatie die zich bevindt in je energiesysteem. Wanneer je je realiseert dat alles energie is, je emoties, je gedachten, overtuigingen en projecties, dan kun je je ook indenken dat het mogelijk is om deze energie waar te nemen. Alles wat je meemaakt, vloeit voort uit lessen en thema's we in ons leven op te lossen hebben. Wanneer je je thema's of processen zichtbaar maakt door middel van een reading, heb je meer overzicht en kun je gemakkelijker keuzes maken. Omdat je dan weet waar je staat. Een reading gebeurt zittend tegenover elkaar in een stoel. Zonder hulpmiddelen. Het is puur en zuiver vanuit jouw eigen energieveld en kan alleen gedaan worden als je daar zelf toestemming voor geeft. Je hoeft je geen zorgen te maken, want tijdens een reading laat je onbewust alleen informatie zien, die op dat moment gezien wil worden. Je hoeft niet van tevoren te vertellen wat er aan de hand is, maar dat mag wel. In een reading kan ik ook kijken naar je relaties met anderen, zoals collega's, vrienden of familie. Daarnaast is het mogelijk om te kijken naar fysieke klachten, emotionele blokkades of toekomstmogelijkheden. Als je hier vragen over hebt neem deze dan mee naar de reading. Het kan zijn dat er na een reading behoefte blijkt aan coaching of healing. Daarvoor kun je apart een afspraak maken.

'Information is your key to succes

Een reading is een helderziende lezing van je energieveld. Maar wat is dat energieveld nu precies? Je weet wel wat er met iemand's uitstraling wordt bedoeld. Dat wat je waarneemt is alleen niet fysiek tastbaar. Maar 'het' is er wel. Met dat 'het' bedoelen we je energieveld. Readen is een prachtige manier waarop je veel over jezelf kunt leren en het werkt exact en zeer doeltreffend. Nieuwsgierig geworden?

Test jouw energie!

Jouw energieniveau bepaalt hoe jij voelt en hoe jij functioneert. Zowel privé als op je werk.

Doe de test
“Alles waar je energie van gaat stromen moet je doen”

Hoe ga ik te werk?

Coachen is maatwerk. In het gratis adviesgesprek kijken we hoe we jouw vraag kunnen oplossen. We bepalen samen welke behandeling het beste bij jou past, afhankelijk van de doelstelling die je wilt behalen. Vervolgens start het traject. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is verschillend en afhankelijk van de vraagstelling. De Energy Reading is een op zichzelf staande sessie en deze kun je eenmalig boeken. De Healing Sessie of de Coach Sessie zijn zowel los als in een traject te boeken. Gemiddeld heeft iemand tussen de vijf en de tien sessies nodig om tot een blijvend resultaat te komen. De behandelingen duren één tot anderhalf uur en zijn in mijn kantoor. Om de energie goed te laten doorstromen is het ook mogelijk om een sessie op locatie te plannen. Zoals bijvoorbeeld op het strand. Dit is fijn voor de afwisseling en omdat een andere locatie een andere vibe geeft. Waardoor jouw energie nog beter gaat stromen. De locatie mag jij bepalen. Na de laatste behandeling evalueren we of jouw doelstelling volledig behaald is. Vervolgens ronden we jouw traject op een mooie energieke wijze af.

1. Adviesgesprek (gratis)
2.Coachtraject
3. Sessie op een locatie naar keuze
4. Afronding en evaluatie

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen