energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Lifestyle coach

Lifestyle coach nodig?

Begin direct met het veranderen van je manier van leven met een lifestyle coach!

Heb je last van vermoeidheid, raak je snel geïrriteerd, voel je stress of hebt je wellicht last van concentratieproblemen? Of voel je veel druk, opgelegd van buitenaf? Hier kunnen we samen een oplossing voor vinden. Als lifestyle coach, help ik je graag. Samen kunnen we jouw leven veranderen. Zodat je weer overtuigd raakt van je eigen kunnen. De basis van een prettige lifestyle is altijd groots te denken. Jij kunt bereiken wat je wilt en wil je daar graag bij ondersteunen.

Vraag consult aan
lifestyle coach, talent coach, energiecoach

Iets zwaars kan heel luchtig gebracht worden.

Tijdens de recessie hebben veel bedrijven hun personeel zo hard nodig gehad, dat zij voor de volle 100% moesten draaien! Maar dit is op lange termijn niet mogelijk voor een mens, en helemaal niet als er zelfs nog meer wordt gevraagd dan mogelijk is. Dit is zeker een van de redenen waarom mensen oververmoeid raken, een burn-out krijgen en dit merken door een gevoel van geïrriteerdheid of ongelukkigheid. Tegenwoordig komen deze negatieve gevoelens steeds vaker door druk op social media en uiteraard het schoonheidsideaal.

Het is belangrijk om happy te zijn met jezelf. Wanneer dit niet het geval is, is het tijd om over te gaan op actie. Wij zorgen er samen voor dat je optimistisch kan denken en op deze manier toch een fijne lifestyle kunt hebben, de lifestyle die jij zelf graag wilt. Binnen onze lifestyle coaching sessies bereiken wij dat mindset dat je van jezelf overtuigd ben dat je kan bereiken wat je wilt.

Coachen is maatwerk.

Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Noord-Holland, waaronder in plaatsen als Heiloo, Castricum, Alkmaar, Egmond, Bergen N-H en Heerhugowaard. Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan. Hard werken moet beloond worden en daarom is er standaard altijd goede koffie, fijne thee, water en chocolade aanwezig. Volg mij als lifestylecoach op Facebook voor regelmatige updates!

Test jouw energie!

Jouw energieniveau bepaalt hoe jij voelt en hoe jij functioneert. Zowel privé als op je werk.

Doe de test

Verbeteren begint vandaag

Ben je toe aan verbetering met behulp van een lifestylecoach en kom je uit de Noord-Holland? Ik ben voornamelijk werkzaam in Alkmaar, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen N-H en Heerhugowaard. Neem vrijblijvend contact op voor vragen!

Jouw Lifestyle

“Wat doe jij voor je uiterlijk en wat doe jij voor jouw innerlijk? Hoe is jouw energiebalans? Plan jij ook rust- momenten voor jezelf?”

Lees meer
Jouw Talent

“Weet jij waar jouw talenten liggen? Wat zijn jouw speciale eigenschappen? Wat maakt jou uniek? En hoe kun je deze eigenschappen voor je laten werken?”

Lees meer
Jouw Energie

``Waar krijg jij energie van? Doe jij al aan energie- management? Op welke manieren kun je je batterij weer opladen?``

Lees meer

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen