energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Healing Sessie

Healing Sessie

Het resultaat van een helingsproces is blijvende verandering
Tijdens een heling sessie gaat het niet om praten, maar om voelen. Niet om denken vanuit je hoofd, maar echt zelf voelen wat er zich in jouw lichaam afspeelt. Van binnen dus. Ik raak je niet aan en je kunt gewoon blijven zitten op een stoel met je kleren aan.
Heling is een steeds diepere integratie van wie je bent op verschillende niveaus. Waardoor je authenticiteit van binnenuit groeit. Gezamenlijk gaan we dieper liggende emoties doorvoelen en zachter maken. De drie peilers hierin zijn aanwezigheid, bewustzijn en belichaming. Door echt contact te maken met je lichaam en energieveld kunnen we samen waarnemen wat er speelt. Emoties zijn namelijk gewoon energiefrequenties, die we kunnen voelen, herkennen, accepteren en verzachten. Met als blijvend resultaat dat je je lekkerder in je vel voelt. Je authentieker kunt zijn, omdat je een beter contact met je lichaam hebt gekregen. Dit is een hele fijne behandeling, waarin soms veel loskomt, maar dat is fijn want dat geeft je lucht en ruimte van binnen.

'To transform yourself, just do small things in a big way'

Het mooie van heling is, dat oude patronen blijvend worden doorbroken en nieuwe neurologische paden worden aan gezet. Wat voor een permanent resultaat zorgt. Emotionele blokkades, worden blijvend geheeld en verzacht. Dat kan uiteraard meerdere sessies duren.

Test jouw energie!

Jouw energieniveau bepaalt hoe jij voelt en hoe jij functioneert. Zowel privé als op je werk.

Doe de test
“de verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf, ik help je graag om deze te vinden”

Hoe ga ik te werk?

Coachen is maatwerk. In het gratis adviesgesprek kijken we hoe we jouw vraag kunnen oplossen. We bepalen samen welke behandeling het beste bij jou past, afhankelijk van de doelstelling die je wilt behalen. Vervolgens start het traject. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is verschillend en afhankelijk van de vraagstelling. De Energy Reading is een op zichzelf staande sessie en deze kun je eenmalig boeken. De Healing Sessie of de Coach Sessie zijn zowel los als in een traject te boeken. Gemiddeld heeft iemand tussen de vijf en de tien sessies nodig om tot een blijvend resultaat te komen. De behandelingen duren één tot anderhalf uur en zijn in mijn kantoor. Om de energie goed te laten doorstromen is het ook mogelijk om een sessie op locatie te plannen. Zoals bijvoorbeeld op het strand. Dit is fijn voor de afwisseling en omdat een andere locatie een andere vibe geeft. Waardoor jouw energie nog beter gaat stromen. De locatie mag jij bepalen. Na de laatste behandeling evalueren we of jouw doelstelling volledig behaald is. Vervolgens ronden we jouw traject op een mooie energieke wijze af.

1. Adviesgesprek (gratis)
2. Coachtraject
3. Consult op een locatie naar keuze
4. Afronding en eindevaluatie

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen