energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top

Hoe behaal je altijd het beste resultaat?

Hoe behaal je altijd het beste resultaat?

Hoe behaal je altijd het beste resultaat?

Overkomt jou dit ook weleens? Je doet enorm je best, maar het resultaat is niet waar je op gehoopt had. Het valt je tegen en je baalt ervan. Je vraagt je af hoe dit kan, terwijl je wel de volledige focus had.

 

Alles is energie

Ik neem je even mee in een klein stukje theorie. Wij bestaan allemaal uit energie. De planeet, en alles erop, bestaat uit energie. Energie is altijd in beweging. Trilt op een bepaalde frequentie. Dat betekent, dat wij ook op een bepaalde frequentie trillen of vibreren. Zo heeft ieder mens zijn eigen unieke trillingsfrequentie. Dat maakt wie je bent. Dat maakt je authentiek.

Emoties zijn ook energie. Alle doelen of resultaten die je wilt bereiken ook. En hier zit nu juist de crux. Want, matcht jouw vibratie met de vibratie van je doel of wens? Dan trek je je wens of doel als vanzelf naar je toe. Komt deze automatisch op je pad. En bereik je het resultaat dat je wilde bereiken. Want energie van dezelfde frequentie trekt elkaar aan = kwantumfysica.

 

Je onderbewustzijn

Wat bepaalt dan op welke frequentie je vibreert en hoe kun je dit dan gaan matchen met jouw doel of wens?

Niet je gedachten of wilskracht, maar juist je onderbewustzijn (gevoel) bepaalt de frequentie waarop je vibreert. Je kunt deze frequentie zelf beïnvloeden, door je te focussen op je gevoel en je paradigma’s te veranderen, groter te gaan denken. Je limieten in jezelf te zien en deze te gaan helen.

Meditatie en visualisatie zijn ook hele sterke  tools om je trillingsfrequentie te laten matchen met je doel of wens. Daarnaast helpt het ook om gezond (veggie) te eten, dankbaar te zijn, te genieten van het leven en zoveel mogelijk positief te denken.

 

Beste resultaat

Het beste resultaat bereik je dus, wanneer je actie én je onderbewustzijn (gevoel) gezamenlijk op 1 lijn zitten. Actie zonder dat je daadwerkelijk voelt dat dit de juiste weg is, zal je ten eerste veel moeite kosten en is ten tweede veel minder effectief.

Daarom laat ik jullie zo vaak zien, dat het superbelangrijk is om je goed te vóelen! Daarmee behaal je namelijk het snelste resultaat voor jezelf. En lopen de dingen in het leven zoals jij het graag zou willen. Komt die mooie baan ineens op je pad. Trek je als vanzelf hele mooie resultaten aan. Zonder dat het je veel moeite (in de zin van actie) kost.

Je gevoel, daar gaat het dus om. Stel je open voor jezelf en voor alles wat jij bent. Het resultaat van jouw droom of doel matcht dan vanzelf met jou.

 

Gineke

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen