energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top

“Doe mij maar dát wat zij heeft…”

“Doe mij maar dát wat zij heeft…”

Doe mij maar dát wat zij heeft…

Via via kwam ik ooit bij mijn energieopleiding terecht. Volgens mij heb ik dat verhaal weleens verteld.

Ik had er van tevoren niet zo’n beeld bij. Maar je hebt dat soms. Je gaat iets doen, omdat je ergens voelt dat je er weleens iets aan zou kunnen hebben…

Dat gebeurde ook inderdaad. Vanaf de eerste les merkte ik dat mijn trainster zo’n mooie uitstraling had. Daar stond een persoonlijkheid met een enorme aantrekkingskracht.

Toen voelde ik meteen: “Doe mij maar dát wat zij heeft…:)”

En dan ga je aan de slag. En gaat er ineens een nieuwe wereld open. Een wereld die energie heet. En dan blijk je met je lichaam van alles te kunnen doen. Vooral ook problemen oplossen. Waar ik tot dan toe echt geen weet van had.

De wijsheid van je lichaam inzetten

Wat me ook interesseerde, is dat je de wijsheid van je lichaam gewoon kunt inzetten voor je werk. Wat wij hier in het westen dus amper doen, waardoor we allemaal zo gestrest zijn. Maar dat is een ander verhaal.

Als je dus je eigen-wijsheid gaat inzetten, hoef je minder hard te werken met je hoofd. Hoef je niet zo te piekeren. Je lichaam weet wel hoe laat het is hoor. En jij weet dat ook, en meestal negeer je dat dan. Omdat we dat zo geleerd hebben. Joh niet zeuren, gaat wel weer over. Deed ik ook altijd.

Na twee burn-outs

Maar ik merkte dus, na in mijn leven twee burn-outs gehad te hebben, dat ik tijdens die opleiding veel rustiger werd. Doordat ik steeds meer mijn lichaam ging gebruiken als graadmeter. Zeker in het drukke leven van een bedrijf opbouwen, met mijn man en twee puberzoons.  Maar ik ging veel meer voelen, en als vanzelf beter voor mijn lichaam zorgen. Ik dronk minder alcohol, viel af en werd sterker. Ging gezonder eten, ging meer yoga doen en regelmatiger sporten en mijn uitstraling groeide en mijn bedrijf groeide met mij mee.

Waardoor ik nu als vanzelf meer aantrek van dat wat ik echt wil. Van binnen naar buiten. Mijn relatie is sterker en dieper dan ooit. Klanten weten mij makkelijk te vinden. Want wat je uitstraalt trek je aan. “Dat wat zij heeft”, dat heb ik ineens ook. Toen ik dat merkte, werd ik helemaal blij van binnen.

Vervolgens voelde ik, het is mijn doel om dit aan iedereen te leren. Heerlijk om je hele leven ineens te zien verbeteren, dat gun ik iedereen.  Het scheelt je zoveel gepieker en gestrest gedoe met je hoofd. Je lichaam voelt gewoon hoe laat het is. Altijd. Probeer het maar eens uit.

 

Boost jouw energie

In mijn nieuwe programma Boost je Energie, neem ik je mee in hoe je met behulp van je lichaam makkelijker, slimmer en ontspannen kunt leven en ondernemen. Waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten.

Mocht je daar ook wel wat voor voelen, check dan deze link.

Dan leer ik je hoe jij ook een prachtige uitstraling krijgt. Hoe je daardoor makkelijker je doelen bereikt, en aantrekt wat je écht wilt, beter in je lichaam komt. En nog veel meer.

“Doe mij maar dát wat zij heeft….:)”

 

 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen