energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Coaching

Laten we samen gaan werken!

1 : 1 coaching

Of je nu helemaal aan het begin staat van het ontdekken van je missie, of je wilt graag meer verdieping ervaren op je pad, Mijn 1:1 coaching programma (van 6-12 maanden) is voor die ondernemers (in wording) die klaar zijn voor meer! Mijn focus ligt op het steeds weer alles in 1 lijn brengen met jouw missie. Zodat je een helder beeld krijgt in waar je naartoe beweegt. Ik leer je bovendien te ondernemen volgens die fijne vrouwelijke flow. We creëren samen een financiële opzet en een businessplan voor je einddoelen. Ik help je met het uitzetten van je strategie en het implementeren daarvan. Mijn grote kracht is jou aanmoedigen om volledig jouw missie uit te gaan dragen aan de wereld. Want daar ligt alle overvloed. You go!

Gratis Belafspraak
“Where focus goes, energy flows”

Inzicht Sessie

Wil je eerst eens uitgebreid kennismaken? Wil je zien of ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen met het uitdragen van jouw missie? Boek dan deze losse sessie en kijk of wij een goede klik hebben met elkaar. Je bent altijd welkom.

Alles waar je energie van gaat stromen moet je doen

Hoe verloopt een Coachprogramma?

We kunnen afspreken om online sessies te doen of in De TelefoonCentrale. Mijn ruime praktijkruimte is Corona-Proof. Bij binnenkomst was je je handen met de desinfectiegel en onze stoelen staan ruim 1,5 meter uit elkaar, volgens de RIVM richtlijnen. Veiligheid gaat boven alles. Daarom kun je ook een online-call aanvragen, mocht je het niet prettig vinden om persoonlijk langs te komen. Coachen is maatwerk. Tijdens de intake bespreken we samen jouw missie en de opbouw van het programma. Per sessie neem ik ruim de tijd voor je, namelijk anderhalf uur. Bovendien is het mogelijk om een losse coachsessie op het strand te plannen. Dat kan jou nét die een frisse vibe geven die je nodig hebt. Door middel van regelmatige evaluatiemomenten, houd ik altijd jouw doel voor ogen. Hierdoor bereik je gegarandeerd succes.

1. Intakegesprek
2. Coachtraject
3. Sessie op het strand (optioneel)
4. Eindevaluatie

Neem contact met mij op

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen