energy@ginekekoot.nl

06-52258597

Top
 

Coaching

Boost Jouw Energie!

Werk aan jezelf en word succesvol op alle fronten.

Minder hard werken. Betere resultaten halen. Meer tijd overhouden om te genieten. Dat is waar dit programma om draait. Scherp zijn. De wijsheid van je lichaam gebruiken. Hoe heerlijk is het om ontspannen in het leven te staan én vol zelfvertrouwen te ondernemen? Gedurende anderhalve maand brengen we alles in 1 lijn met elkaar, waardoor je op alle fronten succesvoller wordt.

Boost Jouw Energie!
“Where focus goes, energy flows”

Inzicht Sessie

Soms heb je meer inzicht nodig om de juiste keuze te maken. Ontdek in anderhalf uur tijd, waar je precies vastloopt. Wat zijn de onderliggende oorzaken en wat zijn nu de juiste stappen om te gaan zetten? In deze sessie krijg je hierover helderheid en duidelijkheid. Zowel over jezelf als over je bedrijf. Daarnaast ontvang je een digitale geluidsopname. Plus twee glasheldere prioriteiten waar je mee aan de slag kunt gaan.

Alles waar je energie van gaat stromen moet je doen

Wat mag je van mij verwachten?

Mijn ruime praktijkruimte is Corona-Proof. Bij binnenkomst was je je handen met de desinfectiegel en onze stoelen staan ruim 1,5 meter uit elkaar, volgens de RIVM richtlijnen. Veiligheid gaat boven alles. Daarom kun je ook een online-call aanvragen, mocht je het niet prettig vinden om persoonlijk langs te komen. Coachen is maatwerk. Tijdens de intake bespreken we samen jouw coachvraag. Soms is dat een eenmalige sessie, maar voor een blijvende verandering heb je vaak meerdere sessies nodig. Per sessie neem ik ruim de tijd voor je, namelijk anderhalf uur. Bovendien is het mogelijk om een coachsessie op het strand te plannen. Dat kan jou nét die een frisse vibe geven die je nodig hebt. Door middel van regelmatige evaluatiemomenten, houd ik altijd jouw doel voor ogen. Hierdoor bereik je gegarandeerd succes.

1. Intakegesprek
2. Coachtraject
3. Sessie op het strand (optioneel)
4. Eindevaluatie

Neem contact met mij op

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen